板野友美

Japan
2005 - present

Itano Tomomi (板野友美), born 3 July, 1991, is a Japanese pop singer and idol managed by Horipro. She is a former member of AKB48's Team K.

Follow

Discography

Albums

S×W×A×GJuly 2014 Get Ready♡November 2016 

Singles

Dear JJanuary 2011 Wanna be nowMay 2011 愛にピアス(Pierced in Love)
June 2011
ふいに(Suddenly)
July 2011
CloneMarch 2012 10年後の君へ(To you after 10 years)
April 2012
1%June 2013 littleFebruary 2014 COME PARTY!December 2014
Gimme Gimme LuvJuly 2015 HIDE & SEEKApril 2016 #いいね!(#Ii ne!)
May 2017
Just as I amFebruary 2018 

Featured On

Compilations

SongArtistAlbumYear
  • 桜の花びらたち
  • Dear my teacher
AKB48桜の花びらたち2006
  • スカート、ひらり
  • 青空のそばにいて
AKB48スカート、ひらり2006
  • 会いたかった
  • だけど・・・
AKB48会いたかった2006
  • 制服が邪魔をする
  • Virgin love
AKB48制服が邪魔をする2007
  • ほねほねワルツ
  • くじらのバス
ほね組 from AKB48ほねほねワルツ2007
  • 軽蔑していた愛情
  • 涙売りの少女
AKB48軽蔑していた愛情2007
  • BINGO!
  • Only today
AKB48BINGO!2007
  • 僕の太陽
  • 未来の果実
AKB48僕の太陽2007
  • 夕陽を見ているか?
  • ビバ! ハリケーン
  • 夕陽を見ているか? (ひまわり 2.1 Mix)
AKB48夕陽を見ているか?2007
  • 会いたかった
  • BINGO!
  • 夕陽を見ているか?
  • 僕の太陽
  • 未来の果実
  • Dear my teacher
  • スカート、ひらり (Album Mix)
  • 制服が邪魔をする
  • Virgin love (Album Mix)
  • 軽蔑していた愛情
  • 桜の花びらたち
  • 会いたかった ~20連発!!~
AKB48SET LIST~グレイテストソングス 2006-2007~2008
  • ロマンス、イラネ
  • 愛の毛布
  • ロマンス、イラネ (ひまわり2.0 Mix)
AKB48ロマンス、イラネ2008
  • 桜の花びらたち2008 (Original Mix)
  • 最後の制服
  • 桜の花びらたち2008 (学校 Mix)
AKB48桜の花びらたち20082008
  • Baby! Baby! Baby!
AKB48Baby! Baby! Baby!2008
  • 大声ダイヤモンド
  • 109 (マルキュー)
  • 大声ダイヤモンド (TEAM A ver.)
AKB48大声ダイヤモンド2008
  • 10年桜
  • 桜色の空の下で
AKB4810年桜2009
  • 涙サプライズ!
AKB48涙サプライズ!2009
  • 言い訳Maybe
AKB48言い訳Maybe2009
  • RIVER
AKB48RIVER2009
  • 桜の栞
  • マジスカロックンロール
AKB48桜の栞2010
  • RIVER
  • Baby! Baby! Baby!
  • 大声ダイヤモンド
  • 10年桜
  • 涙サプライズ!
  • 言い訳Maybe
  • マジスカロックンロール
  • 桜の栞
  • 君と虹と太陽と
AKB48神曲たち2010
  • ポニーテールとシュシュ
  • マジジョテッペンブルース
AKB48ポニーテールとシュシュ2010
  • スカート、ひらり (Album Mix)
  • Virgin love (Album Mix)
  • ロマンス、イラネ
AKB48SET LIST~グレイテストソングス~完全盤2010
  • ヘビーローテーション
  • 野菜シスターズ
  • ラッキーセブン
  • ヘビーローテーション
  • 野菜シスターズ
  • ラッキーセブン
AKB48ヘビーローテーション2010
  • Beginner
  • Beginner
AKB48Beginner2010
  • 予約したクリスマ
  • ALIVE
AKB48チャンスの順番2010
  • 桜の木になろう
AKB48桜の木になろう2011
  • Everyday、カチューシャ
  • これからWonderland
  • ヤンキーソウル
AKB48Everyday、カチューシャ2011
  • 少女たちよ
  • 僕にできること
  • 君と僕の関係
  • Beginner
  • ポニーテールとシュシュ
  • ヘビーローテーション
  • ここにいたこと
AKB48ここにいたこと2011
  • フライングゲット
  • 青春と気づかないまま
  • アイスのくちづけ
  • 野菜占い
AKB48フライングゲット2011
  • 野菜占い
  • Everyday、カチューシャ
  • フライングゲット
  • 桜の木になろう
AKB481830m2012
  • 重力シンパシー
AKB48チームサプライズ重力シンパシー2012
  • そのままで
AKB48チームサプライズそのままで2012
  • 1994年の雷鳴
AKB48チームサプライズ1994年の雷鳴2012
  • 旅立ちのとき
AKB48チームサプライズ旅立ちのとき2012
  • AKBフェスティバル
AKB48チームサプライズAKBフェスティバル2012
  • 109 (マルキュー)
  • 大声ダイヤモンド
AKB48Team A 5th stage「恋愛禁止条例」~studio recordings コレクション~2013
  • ロマンス、イラネ
  • 愛の毛布
AKB48ひまわり組 2nd stage「夢を死なせるわけにいかない」~studio recordings コレクション~2013
  • キミが思ってるより…
AKB48チームサプライズキミが思ってるより…2013
  • 女神はどこで微笑む?
AKB48チームサプライズ女神はどこで微笑む?2013
  • 未来が目にしみる
AKB48チームサプライズ未来が目にしみる2014
  • 夢を見るなら
AKB48チームサプライズ夢を見るなら2014
  • 誰が2人を出会わせたのか?
AKB48チームサプライズ誰が2人を出会わせたのか?2014
  • バラの儀式
AKB48チームサプライズバラの儀式2014
  • 美しい狩り
AKB48チームサプライズ美しい狩り2015
  • RIVER
  • 桜の栞
  • ポニーテールとシュシュ
  • ヘビーローテーション
  • Beginner
  • 桜の木になろう
  • Everyday、カチューシャ
  • フライングゲット
  • ロマンス、イラネ
  • 大声ダイヤモンド
  • 10年桜
  • 涙サプライズ!
  • 言い訳Maybe
  • RIVER
  • 桜の栞
  • ポニーテールとシュシュ
  • ヘビーローテーション
  • Beginner
  • 桜の木になろう
  • Everyday、カチューシャ
  • フライングゲット
AKB480と1の間2015
  • 愛の川
AKB48チームサプライズ愛の川2015
  • ほっぺ、ツネル
AKB48チームサプライズほっぺ、ツネル2015

External Links

- Official Website
- Official Blog
- Official Facebook
- Official Twitter


Last edited: 2018-11-05, rainbowfun
Added on: --
This discography is:
Artist name correction
Duplicate artist

Related Artists