出口陽

Japan
2007 - present

Deguchi Aki (出口陽) was a member of SKE48's Team S.

Follow

Discography

EPs

DaybreakMarch 2016 

Singles

FLASH BACKFebruary 2015 絶対的晴天青空(Zetsuteitaki Seiten Aozora)
November 2016
クリオネの灯り / Starting Days!!(Clione no Akari / Starting Days!!)
August 2017
桜色クリシェMay 2018 

Featured On

Compilations

SongArtistAlbumYear
  • 夕陽を見ているか? (ひまわり 2.1 Mix)
AKB48夕陽を見ているか?2007
  • 強き者よ (チーム S ver.)
SKE48強き者よ2009
  • チャイムはLOVE SONG
SKE48チームS 2nd Stage「手をつなぎながら」2010
  • ピノキオ軍 (シアターガールズver.)
SKE48ごめんね, SUMMER2010
  • 青春は恥ずかしい
  • そばにいさせて
SKE481! 2! 3! 4! ヨロシク!2010
  • 誰かのせいにはしない
  • 誰かのせいにはしない
SKE48バンザイVenus2011
  • ここにいたこと
AKB48ここにいたこと2011
  • パパは嫌い
  • 積み木の時間
  • パパは嫌い
SKE48パレオはエメラルド2011
  • 微笑のポジティブシンキング
  • 初恋の踏切
  • 微笑のポジティブシンキング
SKE48オキドキ2011
  • 声がかすれるくらい
  • 今日までのこと、これからのこと
  • 声がかすれるくらい
SKE48片想いFinally2012
  • ハレーション
  • なんて銀河は明るいのだろう
  • なんて銀河は明るいのだろう
SKE48アイシテラブル!2012
  • 鳥は青い空の涯を知らない
  • 神々の領域
  • 鳥は青い空の涯を知らない
SKE48キスだって左利き2012
  • 強き者よ (チーム S ver.)
  • フラフープでGO! GO! GO!
  • Beginner
SKE48この日のチャイムを忘れない2012
  • バイクとサイドカー
SKE48チョコの奴隷2013
  • JYURI-JYURI BABY
  • スルー・ザ・ナイト
SKE48美しい稲妻2013

External Links

- Official Website
- Official Blog
- Official Twitter


Last edited: 2017-12-12, rainbowfun
Added on: --
This discography is:
Artist name correction
Duplicate artist

Related Artists